Money money

Måste ägna första stycket av detta inlägget till att briljera för min mor och far. Jag gjorde tacos i måndags. I 20 minuter fick jag höra "I HATE TACOS". Men jag gjorde det anyway. Alla käkar ju det på barnkalas? Efter första tuggan får jag höra "yammie" från båda två. Tacosmästare. Idag kokade jag potatis med smält smör och stekte kyckling. Inte alls lika uppskattat från deras sida, trots 7 ton smör. Men jag tyckte det var gott iallafall. Huvudsaken. Bäst för er att ni är stolta över mig nu. Har funnit en till själ till vårat te-gäng också mammsen. Rachel gillar persikote.
-
Fick åka med lillkiddon till farbror doktorn imorse för min värdmamma misstänkte halsfluss. Men han kunde inte hitta något, så jag kunde köra henne till skolan direkt efter. Sedan åkte jag till en sportaffär för att köpa skidstrumpor och polotröjor till helgen. Fanns verkligen inte en enda polotröja i normalt material. Fleece, spandex eller plast? What? Kunde köpa strumporna i barnstorlek, vilket betydde $6 billigare. Här tänker dom tydligen som du pappa. Ju mindre tyg, desto billigare. Allt som allt gick det på nästan $60. 400 KRONOR. Min plånbok gråter. Vill inte ens tänka på vad skidorna kommer kosta.
-
Min nya LCC kom över idag. Snacka om att man kunde höra att hon kom från Sverige. Svenska hollywoodfruar-accent typ, haha. Hon var jättetrevlig, tack och lov. Har ju hört en hel del skräckhistorier. När hon väl var här passade min snälla snälla värdpappa på att betala laserdome-mötet åt mig. Tror jag och min plånbok är ungefär lika glada nu.
-
Imorgon har Rach lång dag i skolan igen. Älskar torsdagar. Ska ringa mitt försäkringsbolag och fråga vilka läkare jag kan gå till, för nu orkar jag inte med min hosta längre. Spelar ingen roll hur många tabletter eller hostmediciner min värdfamilj matar mig med. Jag hostar ändå. Det är ett under att mina revben inte har gått av. Peppar peppar. Måste tydligen betala $35 även om jag har försäkring. Hoppas inte att du hade skyhöga planer på att spara några pengar här Alex. När jag har klarat av det ska jag packa mina skidgrejer. Äntligen är det klart vart vi ska också. Waterville Valley heter det. Ser helt okej ut tycker jag. En av dagarna ska vi till ett annat berg också som hette Loon-något.
-
Efter jobbet imorgon ska jag fika med en svensk tjej från Bridgewater. Tvingade henne till att mötas på Starbucks. Tiden går så jävla fort här så jag har fortfarande inte hunnit gå dit.
-
Här har vi Waterville Valley. Mindre backar än jag är van vid men en hel del är ändå svarta. Svart här verkar dock betyda kolsvart i svenska mått, och några på kartan är ju dubbelsvarta, så vi får väl se hur många ben jag bryter.


Kommentarer
Alexandra Molnar

Hej! Jag tycker att din blogg är fruktansvärt bra och informativ! Jag funderar nämligen själv på att åka iväg som au pair i sommar och är så glad att jag hittade din blogg + att du nyligen åkt dit så man kan följa dig genom hela ditt år!



Det var väl egentligen bara det jag ville, so keep up the good work!

Kram Alexandra :)

2012-02-17 @ 00:24:47
http://lofgren.blogg.se

Hej! Åh, vad kul att höra. Tack så mycket :)

2012-02-17 @ 15:45:29
URL: http://lofgren.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0