Providence

Efter att jag släppt av Rachel i skolan imorse åt vi frukost, och sedan bar det av söder ut mot Priovicence, RI. Väl där fick vi problem direkt. ALLA parkeringsplatser var fulla. Letade i säkert en halvtimma innan vi bestämde oss för att köra upp på berget och titta runt lite inne på Brown University först. Där hittade vi en parkering som redan var betald för 49 minuter framöver, så vi kunde stå där gratis. Precis utanför skolans portar.
-
Denna gången var campuset glädjande nog öppet, till skillnad från sist då det var avspärrat för en konsert. Det fanns lika mycket träd som på Harvard, men där emot inte alls lika många besökare. Så vi var lite uttittade när vi gick runt bland alla studenter. Efter några minuter där gick vi längre upp på gatan för att ta en titt på deras konstskola också. Fin utsikt, men annars var det väldigt litet.
-
När vi sett allt tog vi bilen tillbaka ner mot downtown för att återigen leta efter parkering. Gick bättre denna gången, då vi hittade en sådan där parkering där dom tar nycklarna och parkerat åt en. Pappa körde dock in själv. Men ändå. Sedan gick vi till en Chicago-inspirerad restaurang för att äta lunch. Servitörer på restauranger här brukar vara övertrevliga, men det här tog alla pris. Han kunde fråga om maten smakade bra femton gånger på en minut. Kunde inte svara mer än bra, då jag inte han analysera mellan gångerna. Han låg säkert efter med hyran och ville ha fet dricks.
-
Efter restaurangen var det dags att gå tillbaka mot bilen, för att åka och plocka upp Rachel i skolan igen. Tog en liten omväg förbi kanalen på vägen, så vi fick en närmare titt på state houset/city hallen/vad det nu är för något. En halvtimmas bilfärd senare hämtade jag upp Rach och så satte vi oss ute i solen på altanen och åt bär. Hann även med lite pingis innan det var dags att åka till karaten.
-
På Browns campus
-
-
-
-
Fick äntligen en bild på en skolbuss. Ja, dom är gula här. Som i filmer.
-
Kanalen
-
State houset


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0