We're Out

Nu kryper jag och Olivia ner i sängen efter en kväll med Gossip Girl, godis och glass i form av kemikalier och färgämnen.
-

 



Kommentarer
johanna

hejhej!

vill först bara säga att jag verkligen gillar din blogg! såg för ett tag sen att du funderade på att plugga engelska på harvard. åker som au pair till Burlington utanför Boston i september och blev riktigt sugen på det jag med, så jag tänkte bara höra hur det blev med det? är det inte svårt att bli antagen dit? hur gör man? vad kostar det? vore supertacksam om du ville berätta lite om det, du får gärna svara här eller skicka iväg ett mejl om du vill :)



/johanna

2012-05-23 @ 23:09:20
URL: http://johannaleft.blogg.se/
http://lofgren.blogg.se/

Tack så mycket! Åh, vad kul. Planerar fortfarande att gå där, men det börjar inte förrän i höst. Vad jag har fått höra så går man dit och gör ett test. Sedan delas man upp i olika klasser beroende hur bra man gjorde ifrån sig på testet. Tror inte det är speciellt svårt att bli antagen till just det :) Där emot kostar det $1000, vilket kommer få plånboken att eka ett bra tag framöver. Hoppas jag var till någon hjälp! Kram

2012-05-24 @ 01:49:08
URL: http://lofgren.blogg.se/
johanna

tack så mycket för ditt svar! vad kul, gud vilken upplevelse! ja det är ju en del pengar men helt klart värt det om man tänker på vilken grej det är att få plugga på harvard! vet du om den kursen bara går på hösten eller våren också? måste ju även passa på att fråga - hur är boston och området omkring? :) har hört att det ska vara lite londonvibbar där, att städerna påminner lite om varandra. stämmer det? trivs du där du bor? Kram Johanna

2012-05-24 @ 08:57:15
http://lofgren.blogg.se/

Kursen går på våren också. Boston är jättefint! Jag tycker det är en blandning av Göteborg och London, med lite skyskrapor. Inte så stort, men väldigt mysigt.



Jag bor en bit ut på landet, och hade mer än gärna förflyttat mig närmare stan. Men förutom det så trivs jag jättebra! Så länge man har tillgång till bil så klarar man av förortslivet också, haha.

2012-05-28 @ 05:31:31
URL: http://lofgren.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0