Washington D.C in October

Sista helgen i oktober var även sista helgen som mina päron var och hälsade på. Hoppade på planet och styrde söder ut mot USAs huvudstad, Washington D.C. Trodde jag skulle få en rätt tråkig uppfattning av den staden, men fasen vad fint det var! 
 
Hotellet vi bodde på låg precis vid Vita Huset, så efter att vi checkat in tog vi oss ner dit för att fota lite. Sprang på en polis som gav oss biljetter in till bakträdgården där man kunde gå så nära huset att man nästan petade på det. Ganska häftigt, även om Obama inte skymtades till någonstans. Promenerade runt i trädgården ett tag för att sedan glo lite på obelisken som låg en stor gräsmatta bort. 
 
Andra dagen besökte vi Kapitolium, åkte ut till Arlington och kyrkogården där bland annat J.F Kennedy ligger begravd och sedan vidare bort till Pentagon. Inte mycket utav flygplans-krash-skadan som syns på det huset alltså. På kvällen åt vi god middag och promenerade förbi Vita Huset en gång i Kvällstid också innan det var dags att sova, för att sedan åka tillbaka till Boston dagen efter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0