Halli hallå

Hej alla fina,

Folk har klagat lite på min uppdatering här i blöggisen, himla konstigt. Min motivation dog lite där i september någon gång, men eftersom ni fantastiskt nog fortfarande är ett femtiotal stycken som ändå kikar in här varje dag tyckte jag att ni förtjänade ett litet livstecken ändå. Så HEJ allihopa.

Mitt au pair-år är över och efter tre dagar på Disney World befinner jag mig just nu i Miami på min resemånad som började förra onsdagen. Har det hur bra och hur varmt som helst, men känslorna är oerhört blandade. Älskar mitt USA-liv och alla fina vänner jag träffat träffat här, så det känns helknäppt att jag snart ska kastas tillbaka till Sverige. Anar att en stor brist på livsglädje kommer smyga sig på efter min hemkomst, men istället för att grina över det så ska jag försöka ta tag i uppdateringen igen och fortsätta där jag slutade. Tillsvidare så är min instagram (alexandralofgren) lite mer up to date.


 

 

 

 Kommentarer
Au Pair Circus

Hej Alexandra!! Vi gillar din blogg!
Vi har gjort en podcast för Au Pairer som heter Au Pair Circus, kolla in den på http://aupaircircus.com eller lyssna på iTunes: http://itun.es/us/143wK

Ha det fint!
By Au Pairs for Au Pairs · aupaircircus.com

2013-04-04 @ 22:32:02
URL: http://aupaircircus.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0