October 18

Om mindre än 12 timmar befinner jag mig någonstans på bilden nedan, vinkades till Obama. Får se om han bjuder in oss på trerätters eller inte. Imorgon morgon klockan 7 drar vi nämligen iväg till Logan Airport och styr planet mot Washington DC!Kommentarer
Elin

Hej! Jag har tankar om att åka som au pair nästa höst men jag har en stor farhåga och det är just engelskan. Jag är inte så värst duktig på engelska, jag förstår mer än vad jag kan prata. Jag vet att man under tiden man är där utvecklar sitt språk och lär sig massor men det är just när man kommer dit, den första tiden där. Så min fråga till dig är, hur pass bra var du på engelska när du kom dit?

Svar: Hej! Jag var väl medelmåttig på engelska när jag kom hit antar jag, men man utvecklas jättefort. Gick från svengelska till flytande på ungefär tre månader. Tycker absolut inte du ska oroa dig för språket, då svenskar i allmänhet pratar väldigt bra engelska om man jämför med folk från andra länder. Så hur dålig du än tycker att din engelska är tror jag inte det kommer vara till något större problem :)
Alexandra Löfgren

2012-10-27 @ 17:23:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0