The Movies

Fick reda på att Mirror Mirror hade premiär idag. Ändå kunde jag ränka på fingrarna hur många vi var som satt i salongen. Sist jag var på bio var det lika dant. Premiärdag, men knappt några folk. Känns inte riktigt som att det går runt att ha en biograf i nästan varje stad.
-
Efter Bens fotbollsmatch åkte jag tillbaka hem och så kom Amanda förbi. Vi käkade pizza och hängde lite innan vi åkte mot bion i East Bridgewater. I varsin bil. Samåka är väl onödigt? Skämt osido. Hon var tvungen att åka hemåt direkt efter bion och det var inte direkt gångavstånd till mitt hus. Vi båda var överens om att filmen inte helt och hållet levde upp till sina förväntningar. Den var inte dålig, men den kunde varit bättre.
-
Nu sitter jag häri min säng, halvdöd som vanligt. Imorgon ska jag in till Boston och träffa Nadja. Kanske, kanske blir en bio då med. Den stora grejen här just nu är The Hunger Games. Så i så fall blir det den. På söndag ska vi till outleten, så Nadja sover här imorgon natt eftersom hon bor på fel sida stan. Äntligen får min värdfamilj träffa en utav mina vänner. Dom lyckas alltid befinna sig någon annanstans när jag har folk här.
-
image description
Bion
-
image description
Jämför storleken på popcornbunkern med storleken på våra huvuden...

Soccer game

image description

-

Står och kollar på Bens sista fotbollsmatch för säsongen. Just nu leder dom med 6-1 och det är 5 minuter kvar. Lovande. Gjorde ett bra val när jag bestämde mig för att åka med och kolla istället för att städa mitt rum. Hehe.
-
Ikväll blir det inget Target, utan istället bio. Glömde av det när jag bloggade igår. Ska se Mirror Mirror med Amanda. En otecknad version av Snövit.

March 29

Haha, alltså. Rachel bad mig titta till henne innan jag gick och la mig idag. Samma sekund som jag öppnar dörren till hennes rum börjar hunden skälla som en galning. Väckte hela huset. Diskret tilltittning. Ja, Emerson. Jag är en galen yxmördare.
-
Nu är det bestämt att det blir Chicago tre dagar i mitten av juni. Hur många vi blir och vart vi ska bo är en annan femma. Men åka ska vi. Tar gärna emot tips på vad som är värt att se och göra där borta. Jag och Nicole bestämde även att vi ska gå och se en Boston Celtics-match i april. Amerikansk basket. Köpte biljetter till sämsta platserna, så jag ska köpa en kikare. Garvade åt det i en kvart förut.
-
Imorgon kommer antagligen Julie över på frukost och power walk. Min nya taktik. Tar hit folk som får dra mig ut ur huset. Ska försöka hinna med att åka förbi Marshalls för att köpa mjölkchoklad också, efter att jag lämnat i skolan. Har hittat en som faktiskt smakar HELT OK. Iallafall för sådana som mig, vars smaklökar ändrats något radikalt senaste tiden. Tyckte inte om choklad för två månader sedan.
-
Fram emot kvällen lutar det åt Target och Starbucks med Klaudia. Himla praktiskt att dom ligger på samma ställe tycker jag. Himla opraktiskt däremot att det är världens omysigaste Starbucks. Lite skolmatsal över det hela. Hoppas på att hitta ett par löjligt billiga sovshorts på Target, och förhoppningsvis inget mer bortsett från kaffet. Köper alltid med mig massa skit när jag är där. Svårt att låta bli när det knappt kostar någonting.
-
image description
Lellekatten
-
image description
Evil Eye Contest

Reseplaner

Har haft lite panik över att jag knappt hunnit se någonting av USA sedan jag kom hit. Vill ju ändå passa på att resa så mycket som möjligt när jag väl är här. Idag insåg jag att jag var i tre stater bara första månaden. Slut på paniken.
-
När jag slutat jobbet ringde Nicole och vi gjorde ett försök att planera lite inför sommaren. Som det ser ut nu kan det tänkas bli en långhelg i Chicago inom en snar framtid. Jag och Mikaela har även lite planer på att läsa en weekendkurs där man får åka till Montreal i Canada över en helg. Sedan så vill jag hinna se Washington D.C också. Huvudstaden som mer eller mindre tillhör Columbia. Tycker det är komiskt. Varför? Liksom.
-
Nu till våren kommer NYC bli lite väl välbesökt från min sida. Om jag och Mikaela någon gång får tummen ur, åker vi antagligen dit i mitten av april. Andra helgen i maj åker jag dit med mina föräldrar. Ska bli spännande att se både Boston och New York City med min guide till mamma. Hon är människan som hittar och kan allt om ställen hon aldrig varit på. I början av juni kommer ännu mer sverigebesök. MINA KÄRA VÄNNER. (Tänker dock inte ropa hej förrän det är bokat). Då blir det ytterligare en weekend i NYC.
-
Florida får jag antagligen inte se förrän fram mot hösten/vintern, efter orkansäsongen. På så sett slipper jag nämligen lite vintervinter, och får istället en vecka av sommarvinter. Kalifornien, och möjligtvis Hawaii, spar jag på till min resemånad. Måste ha något att se då också.

March 27

Idag var jag ledig, så tog sovmorgon till halv 1. Gillar att sova, hehe. Gick upp och duschade innan pappa och farmor ringde på Skype. Visade henne mitt bombnedslag till rum och resten av huset lite snabbt. Måste verkligen städa snart. Tror farmor skämdes lite över mig där borta i Sverige, haha. Sedan pratade jag med Sandra i nästan två timmar. Saknar dig Sändie.
-
Nu på eftermiddagen åkte jag till mallet i Braintree för att käka lunch med en tjej som heter Frida. Fastnade i min första fyrfiliga bilkö på vägen. Löjligt mycket bilar var det. Men blev inte alltför sen iallafall. Åt en Chicken Cesar Wrap och sedan gick vi runt och tittade i affärer, innan hon skulle åka och hämta sina ungar. Köpte, hör och häpna, ingenting. Måste försöka spara mina sista ynka dollar till outleten jag och Marina kanske ska till i helgen. Har hört att det är apbilligt där.
-
Nu ska jag övergå till Gossip Girl. Börjar bli en aning beroende over here.
-
image description

March 26

image description
-
Idag blev det inte mycket roligare än en bild på mina dojjor. Tagen under danslektionen. Speglar min otroligt ospännande dag bra tycker jag. Ändå lyckas jag vara dödare som en torkad torsk. Efter att jag släppt av Rach i skolan åkte jag och handlade mat. Min saknade dansk Nadja kom hem igår, efter 3 veckor i Italien, så vi pratade i telefon i nästan två timmar. Tänk vad man kan hinna med när man glider runt i en mataffär. Sedan åkte jag hem och åt lunch med mamma och pappa över Skype. Eller ja, jag åt. Dom tittade på. Hade tänkt sova lite också, men tiden gick för fort.
-
Åkte tillbaka till Rachels skola, plockade upp henne och körde vidare till dansen. Tankade på vägen och insåg att jag nu mera har koll på läget på bensinstationerna. Bam, bam, bam, så var det klart. Rachel har också lärt sig hur man gör efter alla gånger hon varit med mig. Min 5-åriga unge kan alltså mer än vad jag kunde när jag fyllde 19...
-
Efter dansen åkte vi hem och käkade snabbsnacks innan jag släppte av henne hos våran granne. Ben och hans vän började med tennis idag, så jag var tvungen att hämta dom i skolan för att hinna i tid. Helt plötsligt blev måndagar hetsigaste dagen i veckan. Men alltså, jag klagar verkligen inte. Det är kul att köra bil och man hittar alltid något att roa sig med på diverse träningar. Båda två var glada efteråt och ingen ville slita sig från tennisbollarna. Tur för mig att värdmamma gett mig pengar till chips. Fantastiskt lockbete.
-
Väl hemma kom jag på mig själv med att alltid laga samma mat på måndagar. Chicken nuggets till den ena, och hamburgare till den andra. Till detta vill dom alltid ha äckligaste potatisarna. Friterade potatissmileyhuvuden. Tugga och svälj Alex. Kanske vore en bra idé att bryta den traditionen.

Another Day In Boston

Imorse kom Marina hit och käkade en speedad frukost innan vi körde mot tåget. Inne i Boston bytte vi till tunnelbanan och åkte mot Boston Common, för att gå till Starbucks och köpa kaffe medans vi väntade in Nicole. Satt kvar där ett bra tag eftersom det började regna. Jag har inte träffat Marina på jag vet inte hur många veckor, och Marina har gömt sig för Nicole sedan dom var på training school tillsammans. Två veckor innan mig. Så där fanns ju lite att ta igen.
-
Sedan tog vi oss i nackhåret och pallrade oss vidare i duggregnet mot Newbury Street. Utan paraplyet som låg kvar hemma på mitt skrivbord. Fick med mig en fransväst från H&M och 7 par trosor från Victoria's Secret. Nu får man 7 par för samma pris som man fick 5 par sist. WEHO säger både garderoben och jag.
-
När klockan närmade sig halv 7 sa vi hejdå till Nicole och började gå mot tåget. Är så, så glad över att jag tog med min Iphone hit. Använder kartan där var och varannan dag. Hade inte hittat någonstans utan den. Snacka om life-saver. Hoppade av vid min tågstation och inte hade jag fått någon böter idag heller. På vägen hem körde vi igenom drive thrun på Dunkin' Donuts och äntligen fick jag min flötiga donut med socker på. Den jag köpte igår smakade typ bagel med choklad. Fett missnöjd blev jag. Men nu är jag glad igen.
-
image description
Nicole och jag på Newbury Street
-
image description
Marina och Nicole
-
image description
I sådana där hus ligger nästan alla affärer på gatan. Påminner det er möjligtvis lite om England?

Mobilblogg

Nu sitter jag på tåget tillbaka hem från Boston. Värd dag. Efter 2 timmar av missförstånd hittade jag och Mikaela äntligen varandra och då var det dags för mig att åka hem, haha. Hon hade bilen så vi hann hänga i 10 minuter, medans hon skjutsade mig till stationen.
-
Fick iallafall köpt ett par jeansshorts från Urban Outfitters under tiden jag väntade på Mikaela där. Hon väntade på mig på Forever 21. Boston har för övrigt blivit jättefint nu, med alla utslagna träd och gröna gräsmattor. Dessvärre tog sommarvärmen slut igår, så idag vart det jeans och jacka igen. Gråter.
-
På vägen från tåget ska jag ta en sväng förbi Dunkin Donuts. Är döhungrig. Sedan blir det pizza och filmkväll med ungarna.

-

image description

-

image description

Cheesecake Factory

Landade precis innanför dörren. Apropå cheesecake så förstår jag inte vart osten kommer in i det hela. Det är väl ändå ingen ost i en cheesecake? Eller?
-
Tyskarna var jättetrevliga och jag hade asroligt. Våran servitris tog sitt jobb på lite för stort allvar, vilket jag hade väldigt kul åt. Fick bestlutsångest när jag skulle beställa så jag bad henne välja en av två som jag ville ha, och får till svar "this is a very serious choise". På blodigaste allvar. Sedan ägnade hon säkert en minut åt att diskutera med sig själv vilken som var godast. Efter många om och men bestämde hon sig för att jag skulle prova Blueberry White Chocolate någonting Cheesecake. Dör vad god den var. Duktig servitris.
-
Imorgon ska jag till Boston för att träffa Mikaela och Michaela. Kul när folk har samma namn tycker jag. (För att byta till något helt annat än Boston, så heter Bens bästa väns bror Peter. Hans pappa heter också Peter. Ibland tar det slut på fantasi). Sedan jobbar jag kväll igen, så jag hoppas att dom har en film på lager.
-
Bjuder på en fantastisk bildkvalité ikväll.
image description
-
image description

March 23

Idag blev jag misstagen för att vara afrikan. Var ute på en timmas lång power walk och halvvägs blev jag stoppad av en tanta som började prata, vad jag tror var något afrikanskt språk, med mig. Förstod inte ett ord. Idag hittade jag även Bens försvunna legobit, som han letat efter ett bra tag. I skafferiet. Eh?
-
Rachel hade ledigt från skolan, men som ni förstår hade jag ju inte kunnat lufsa runt ute en timma om jag haft henne. Igår erbjöd sig en mamma att ta med Rachel till ett lekställe vid namn Kids Sports, där massa andra från skolan skulle vara. Det tackar jag inte nej till. Sedan följde Rach med dom hem och stannade där till halv 3. Vilket betydde 4,5 timmar ledigt istället för 0. Gick till Marshalls och köpte strumpor.
-
Efter playdaten rullade vi in på garageuppfarten samtidigt som min värdmamma. Hon fick sluta tidigt idag och ungarna var överlyckliga. Rachel har precis börjat lära sig cykla utan stödhjul, så vi tog en liten runda innan karaten. Min värdmamma sprang efter cykeln och jag efter hunden. På vägen tillbaka bytte vi och jäklar vad fort hon har lärt sig. Här om dagen var man tvungen att hålla i henne hela tiden. Idag cyklade hon ifrån mig. När vi kom tillbaka var det pang bom iväg till karaten, sedan var det bara middagen kvar av denna jobbdagen. Vissa dagar känns inte ens värda att kallas jobbdagar.
-
Nu ska jag försöka få mig själv att se lite vettig ut innan jag tar mig vidare till Cheesecake Factory, där jag ska kötta bakverk med Becci och tre tyskar till. Dom fyra tyskarna och svensken.
-
image description
Här har vi henne. Utan stödhjul, i katthjälm och med Barbieknä- och armbågsskydd. Fantastisk cykeloutfit.

Lunch

Svenska våffeldagen i ära käkade jag en brödrostad våffla dränkt i vispgrädde och bär.

 

Vet ni vad..


...om 4 veckor öppnar vi poolen och om 6 veckor kommer dom här filurerna hit. Mina föräldrar! WEHO.

March 22

Har kört min värdpappas automatväxlade bil tre dagar i rad nu. Bakdörren på min bil är sönder, så han har haft den inne på verkstaden varje dag sedan i tisdags. När jag kom hit gick ena bakdörren inte att låsa. $300 senare går den inte att öppna. How awesome. Inte för att det gör mig något. Känner mig så coooool när jag glider runt i min BMW. Ska bli kul när jag får tillbaka min bil igen. Förra veckan fick jag fyra kärringstopp när jag hade haft mini vanen EN dag, så det kan bli underhållande.
-
Städade och höll på hela morgonen istället för att sitta ute och sola. Var 20 grader redan klockan 8 imorse. Vill aldrig att det ska bli kallt igen. Innan klockan hade slagit 11 hade jag hunnit med att dammsuga alla tre rummen, plocka ur diskmaskinen, tvätta fyra maskiner sängkläder, bädda två av tre sängar och det tredje setet låg i torktummlaren. Jag ska bli butler när jag blir stor. Inhandlade även ett par träningsshorts från Puma efter att jag släppt av Rachel i skolan. Dom är rosa, haha. Sedan la jag mig pladask på altanen och pratade med Nicole i nästan en timma. Är glad över att jag har henne. Hon tar tag i saker och ting. Jag lär ju inte vara den som planerar mina resor här om man säger så.
-
När klockan började närma sig halv 1 bar det av mot Friday's för lunch. Plockade upp Julie på vägen eftersom jag fortfarande inte förstår mig på GPSen och chansen var större att jag skulle hitta hem till henne än till restaurangen. Käkade åter igen min älskade cesarsallad innan jag var tvungen att stressa tillbaka till Rachels skola. Tidsoptimist.
-
Båda ungarna hade playdates idag, så jag gjorde inte mycket mer än att leka. När jag slutade för dagen lämnade jag av dom hos grannarna för att åka till min LCC på au pair-möte. Efter en kvarts pratande var mötet över. Värt när det tog 20 minuter att köra dit? Hon bjöd iallafall på brownies, brieost med kex och grönsaker med dipp, så det var helt okej ändå. Vi var dessutom några stycken som satt kvar och pratade i över en timma efteråt. Min LCC berättade att hon har planer på att ta oss till Rhode Island på ett möte. Då kommer vi åka gul skolbuss dit och (ja, skrattar ni inte nu är ni tråkiga) gå på guidad tur i ett mansion. Hahaha, vad i helvete? You got to love America.
-
image description
-
image description
Till dig, pappa

March 21

Nu sitter jag här igen, på min soffa, i mitt rum och käkar vindruvor för att låta bli godiset. Går sådär måste jag medge. Efter middagen idag gick jag ut med ungarna och lekte jage i nästan en timma, så nu tänker jag inte röra mig en meter till. Ben är ju inte den långsammaste varelsen på planeten om man säger så. Måste springa på riktigt för att komma undan.
-
Stannade kvar på lekplatsen utanför Rachels skola ett tag efter att hon slutat. I vanliga fall brukar det vara en 2-3 stycken som stannar, men idag var det halva hennes klass. Massa mammor att prata med i det fina vädret. Mest ville dom berätta hur varma dom var i sina jeans. Det är många här som klär sig efter vilken månad det är, inte efter vädret. Dom är roliga ibland, amerikanarna.
-
Igår efter Rachels karate plockade vi upp hunden på dagiset, och sedan bar det av mot Bertucci's där vi mötte upp min värdmamma för middag. Har varit sugen på Cesarsallad i flera veckor, så en sådan fick det bli. Vissa grejer smakar verkligen bättre här än i Sverige. Cesarsallad är en sådan grej. Även vindruvor, majs och tomater. Training Schoolen fick mig att tro att allt skulle smaka vatten. Kanske hade sina baktankar med standarden där ändå.
-
Efter middagen åkte jag hem till Klaudia för att titta på film. Såklart hade jag min värdpappas bil med den omöjliga GPSen just när jag skulle någonstans dit jag verkligen inte hittar, så jag fick köra efter telefonen. Inte det lättaste när man kör samtidigt. Men alla överlevde. Såg Horrible Bosses, som jag av någon anledning hade på min dator utan att ha sett. Den var rolig.
-
Imorgon ska jag tvätta alla sängkläder och dammsuga mitt rum. Påminn mig om det mamma och pappa så jag inte smiter undan. Har dammsugit mitt golv en gång sedan jag kom hit. För 52 dagar dagar sedan. Fräscht. Någon gång där emellan ska jag möta upp Julie för att käka lunch på Friday's, som hon aldrig varit på. Kul när man kan visa dom gamla veteranerna lite nya ställen här omkring.
-
Såhär hittade jag lilla kissen förra veckan. Söt eller?

Wednesday

image description
-
Håller på att tvätta kläder just nu. Insåg att sommaren bara kommer med bra saker. Var inte alls lika mycket tvätt denna veckan som det har varit innan. Tänkte bege mig ut på en power walk under tiden maskinen är igång. Klockan springer iväg idag, så jag får gå fort.

When the sun goes down

Idag var dagen då jag började räkna kalorier. Även dagen då jag slutade räkna kalorier. JAG DÖR vad deprimerande det var. Nu tackar jag och denna lilla damen för oss. Är dödstrött.
-
image description

March 19

image description
-
Firar 50 dagar i USA med att kasta brallorna. Ni kan ju se varför. Tänkte satsa på det här med att ha en väderblogg istället. Sjukt intressant. Eller nä, nu blir det inget mer tjöt förrän det går över 30-strecket.
-
Imorse körde jag som vanligt Rachel till skolan och sedan åkte jag för att handla mat. När jag skulle betala ville inte mitt kreditkort fungera för någon limit var överskriden. Lite mycket shopping för mina värdpärons pengar det senaste? Hehe, nej då. Tur att jag äntligen har börjat spara, så jag hade något att betala med iallafall. Inte så ofta man har över $100 skäpandes i fickan liksom.
-
När jag kom hem satte jag mig på altanen och solade i några timmar. Hunden låg bredvid och höll på att avlida i värmen. Sedan var det dags att bege sig mot skolan igen för att sedan köra vidare till dansen och sola i ytterligare 45 minuter. Resulterade i en bränd axel.
-
När vi kom hem var det playdatear åt höger och vänster, framåt och bakåt. Slutade med att vi satt alla tre hemma hos Bens bästa vän. Nannyn där är hur trevlig som helst och Rachel verkade klicka med hennes barn. Sedan åkte vi hem och käkade middag innan jag slutade för dagen.

Mobilblogg

Helt plötsligt blev det ett himla tjöt om vädret här. Men sommar i mars är ju rätt ovanligt för en svennebanan. Ville bara ge er en liten lägesuppdatering och berätta att jag svettas i bikini och käkar sura blåbär. Dåligt köp. Man ska aldrig testa nya märken.
-

Parade

Imorse plockade jag upp Julie på vägen till tunnelbanan för att sedan åka vidare till St. Patricks Day-paraden. Precis som resten av Massachusetts. Parkeringshuset var fullt, så vi fick åka runt en evighet innan en bil äntligen lämnade plats för oss. Sedan fick Julie smita igenom tågspärren eftersom hon inte hade några pengar på sitt tågkort, och kön för att fylla på var minst 20 minuter lång. När tåget kom fick vi trycka oss in då det redan var fullt, för att sedan fastna i en kö 4 hållplatser från Broadway, där paraden började. Var femte minut fick man höra "the crowd is overwhelming" i högtalarna. Slutade med att tåget inte gick närmare än två hållplatser bort från dit vi skulle. Bara att ta en halvtimmas promenad, när paraden redan börjat. Tackar gudarna för att min telefon har GPS.
-
Kom aldrig bort till Broadway utan stod någonstans i mitten av slutet. Var för mycket folk och dessutom slingrade sig paraden som en orm genom stan, så vi hade säkert missat den om vi hade gått vidare. Såhär i efterhand hade det väl inte gjort så mycket, för det var något av det tråkigaste jag varit med om. Hästarna var det enda roliga. Och killen som satt bredvid oss förstås. Folk snodde smartassets öl hela tiden och han kunde inte begripa hur. Tror absolut inte det var för att du ställde muggen bakom ryggen.
-
Efter halva paraden gick vi där ifrån. Såklart låg tunnelbanestationen inte närmare än 20 minuter bort och den var knökfull. Kö för att komma in till och med. Åkte vidare till Park Street och käkade baugette på gräsmattan i Boston Common. Var 23 grader enda fram till klockan 7 på kvällen, när solen gick ner. Är det verkligen mars? Har haft varmare här än i Kalifornien i flera dagar nu. Inte för att det lär hålla i sig så länge, men det är ju kul så länge det varar. Bara för att jag skrev det får vi väl snö imorgon.
-
-
image description
-
image description
-
image description
-
-
image description
-
image description

St. Patrick's Day

-
Igår efter jobbet körde jag hem till Linda, käkade min andra middag för dagen och gjorde mig iordning. Efter det åkte vi vidare till Emma för att ta tunnelbanan till karaokebaren. Som var stängd. På vägen dit drog jag på mig min andra böter på mindre än en vecka. Råkade köra i fast lanen genom tullen utan att ha ett speed pass. $50 kommer det gå på. Ska sluta köra bil. Blir billigare med taxi.
-
Sov över och blev bostskämd med bagels och crossianter imorse. Sedan åkte jag hem och påbörjade min väldigt oparty St. Patrick's Day-lördag. Kollade lite Gossip Girl, Skypade med älskade, saknade Sandra och sedan började jag jobba. Min värdpappa fyllde år idag, så han och min värdmamma skulle ut och käka. Köpte fin fina blommor till honom, då min fantasi inte sträckte sig längre.
-
Stekte mina fantastiska angus-hamburgare till kidsen innan jag satte dom framför TVn med blåbär och Jelly Beans, och köpte en ny Scoby Doo-film. När den var slut gick vi upp och läste några kapitel ur deras älskade Captain Underpants-bok. Helt plötsligt var klockan halv 10, vilket är sent för småttingarna. Bra strategi dock, för båda somnade innan huvudet landat på kudden.
-
Imorgon ska jag in till Boston och titta på St. Patrick's-paraden med lite folk. Vet inte riktigt vad det är, men det blir nog bra. Ska bli fint väder iallafall.
-
image description
Emma, Linda och jag på T-banan igår

Iphone

Fick en fråga om hur det fungerar med Iphone i USA. Jag tog med min svenska hit och den fungerar. Så länge din telefon inte är operatörlåst ska det inte vara några problem. Däremot funkar inte 3G-nätet på utländska telefoner här av någon kass anledning, så man har något som heter Edge istället. Och det är lååååååångsamt. Vid vissa tillfällen överjävligt långsamt. Vet att jag fick det i Sverige ibland när det var dålig täckning.
-
En annan konstig grej är att alla operatörer inte använder sig av simkort. Du kan tex inte ha Verizon på en svensk Iphone, då dom kör med någon programvaregrej istället. Men T-Mobile och AT&T vet jag funkar. Själv har jag T-Mobile och betalar $50 i månaden för obegränsat allt. Ingen bindningstid, utan det är som ett kontantkort man tankar på varje månad. Finns att köpa i mataffärer osv om man inte orkar åka till en T-Mobile Store varje månad. Dom har även billigare alternativ, men då är det inte obegränsat.
-
En sista liten sak som kan vara bra att keep in mind, vare sig du har Iphone eller ej, är att både den som ringer/smsar OCH den som tar emot samtalet/smset betalar. Så har du inga pengar på telefonen är du okontaktbar. Smart affärsidé, men hur idiotiskt?
-

March 16

Vaknade precis upp efter ett nap med kissen. Skönt att jag äntligen träffat någon som sover mer än vad jag gör. Hade planer på att gå ut och gå, men jag fastnade i sängen med godispåsen istället. Så var det med det.
-
Klockan 3 pm ska jag åka och hämta Rachel hos hennes kompis, för att hinna tillbaka hem innan Bens skolbuss kommer. Sjukt vad jag har blivit bortskämd med långledigt på dagarna den här veckan. Sedan är det dags att hetsäta innan vi ska vidare till karaten. Efter det ska vi käka middag på Wendy's innan vi plockar upp vovven på vägen till fotbollen. Haha, min värdpappa glömde stackars Emerson på hunddagiset igår, så han fick sova över där.
-
Nu ska jag lyfta arslet från sängen och börja fundera på vad jag ska ha på mig ikväll. Jag och fyra kömpisar ska till en karaokebar efter jobbet och jag kör direkt till Linda efter att jag lämnat vid fotbollen. Which means, jag måste bestämma mig nu.
-
image description

Idag är det exaxt 1,5 månad sedan..

...jag satte min fot på amerikansk mark för första gången. 1,5 månad sedan jag såg Sverige och framförallt mina föräldrar. Eller okej, jag såg ju er båda två på Skype förut. Men ändå.
-
Min jobbdag idag bara flög förbi. Efter att jag kört Rachel till skolan åkte jag hem och sov igen. Var dödstrött. Sedan gick jag ut och sprang. Lika bra att passa på innan motivationen blåser bort. Tvättade tvätten jag inte hann med igår och skypeade lite med mina päron under tiden. Brevbäraren hade en awesome timeing och plingade på dörren 10 minuter efter att jag frågat om dom skickat mitt paket än. I paketet låg mitt älskade lösgodis, solglasögon, strumpbyxor, ansiktskrämer, mina gladiatorskor och två kort. Det ena till mig och det andra till Rachel. Hon tyckte förresten om det jättemycket mammut och papput. Men hon förstod inte hur ni kunde veta att Pocahontas var hennes favoritprinsessa? Ett mysterium.
-
Direkt när Ben klev av skolbussen satte vi oss i bilen för att åka och plocka upp Rachel från hennes playdate. Hon får leka massor denna veckan. Åkte hem och hjälpte Ben med läxan innan vi satte oss vid pysselbordet för att måla teckningar till min värdpappa som fyller år på lördag. Vad köper man till honom?
-
Sedan gjorde jag en riktigt vettig middag i form av kotletter och tortellinis. Eller jag gjorde väl inte så mycket egentligen. Ungarna bråkade om vem som skulle få röra om i pastan och vända på köttbitarna. Kanske ska lämna över matlagningen till dom två härdanefter.
-
image description

Wednesday

Imorse skulle min värdmamma med Rachel till doktorn, så jag slutade direkt efter frukosten. Tog en powerwalk runt området medans tvätten låg i maskinen, och pratade med mamma på Skype samtidigt. Sedan åkte jag till en bankomat för att ta ut mina skulder från Targetkortet och ge till min värdmamma, samt ta ut halva min veckolön. Har en teori om att jag kan hålla bättre i pengarna om jag har kontanter. Spendera hälften, spara hälften. Parkerar vid bankomaten och kliver ur bilen. När jag håller på att ta ut pengarna ställer sig 3 bilar på kö efter mig. Inser att ja, jag GICK igenom en drive in-bankomat.
-
Ben gick bara halvdag i skolan idag, så han och hans kompis kom hem lagom till lunch. Stekte lite pannkakor och sedan gick dom ut och spelade football. Rachel var på playdate hos en vän, så henne såg jag inte röken av förrän jag hämtade upp henne vid halv 4. Åkte hem och målade lite teckningar innan middagen. En himla fin regnbåge gjorde jag. Längre än så sträcker sig inte mina kunskaper på den fronten. Målar som en treåring. Ben tyckte dock att det var en väldigt fin regnbåge.
-
Sedan satte jag dom framför TVn och lät dom kolla klart på Scoby Doo medans jag lagade tacos. Denna gången med kycklingköttfärssås eftersom den vanliga inte duger för damen i huset. Smakade inte alls så galet som jag trodde, men detta la sig dessvärre inte heller vidare bra i Rachels mun. Vad ger man en unge som har bestämt sig för att inte gilla varken kött, fisk eller kyckling?
-
Nu ska jag återgå till Gossip Girl och käka lite djungelvrål för att kompensera powerwalken.
-
image description
Fick detta Pina Colada-doftande ljus av min värdmamma när hon kom hem från Karibien i söndags. Luktar asgott!

March 13

Efter Starbucks i förmiddags tog jag och Julie oss vidare mot löpspåren som min värdmamma tipsat om. Jag körde först och Julie efter. Helt plötsligt ser jag blinkande blåljus i backspegeln bakom Julies bil, lagom till att jag kommer till en kurva och hon försvinner. Väntade i säkert 3 minuter innan hon kommer körandes och garvar så mycket att hon ligger över halva ratten. Varken hon eller polisen hade vetat varför han stoppat henne. Öh? Ibland undrar jag om dom gör något vettigare än att åka runt och käka donuts. Sugen jag blev på det nu då.
-
Väl framme vid spåret skulle jag betala parkeringen (no more böter) från bilen. Stannar alldeles för långt ifrån automaten, så det var bara att kravla sig ut genom fönstret. Rutinerad. Såg väl lagom efterblivet ut kan jag tänka mig.
-
Vi bestämde oss för att powerwalka första varvet och springa andra. Klantigt nog tog vi längsta jävla spåret som tog nästan en timma att ta sig runt. No way att jag springer så långt. Speciellt inte när solen grillar än. Så när vi kom tillbaka sprang vi i 20 minuter innan vi bestämde oss för att bada i sjön. Tråkigt nog satt det förbudsskyltar mot att simma överallt, så jag gick bara i med fötterna. Låtsas som att det var därför jag inte badade. Inte för att det var iskallt.
-
Kom hem, duschade och satte mig ute på verandan med hunden och en asgod hamburgare.  Var 21 grader här klockan 6 pm så jag behövde inte ens ha tjocktröja på mig. Hoppas hoppas hoppas det håller i sig.
-
image description
-
-

Starbucks

image description
-
Håller på att ta tag i mitt liv. Antagligen bara för idag, men ändå. Åkte och betalade min parkeringsböter imorse och nu sitter jag på Starbucks med Julie. Fick en läxa mailad till oss inför nästa LCC-möte, så vi passade på att göra den tillsammans. När kaffet sjunkit ner ska vi åka till ett löpspår och springa bort lite fett. Spännande att se hur bra det går att hänga på Julie som tränar handboll här.

Parking Ticket

image description
-
Japp, fick min första parkeringsböter någonsin igår. Fattade ingenting när min värdpappa kom in imorse och sa att det satt en lapp på min bil. Bra att jag är så uppmärksam. Hela $5 gick det på. Vilket betyder inte ens 35 kronor, haha. Himla passande att jag skulle träffa Klaudia idag som var skyldig mig pengar. Hon tog dom och drog till San Francisco, men nu är hon hemma igen. Imorgon ska jag åka till tågstationen och släppa ner en sedel i lådan, så jag slipper böta ännu mer.
-
Rachel hade som vanligt dans direkt efter skolan idag. Satte mig ute på en bänk och solade med en mamma till en av dom andra ungarna. Hon kom från Alaska, som tydligen är exakt som jag föreställt mig. Skog och snö. När dansen var slut åkte vi hem och tog en promenad med vovven. Sedan gick vi tillbaka till huset och mötte Ben vid skolbussen. Slängde in väskorna i huset och hoppade på varsin cykel. Plockade upp två ungar till och så cyklade vi runt i över en timma. Fick hela 23°C varmt, så det var perfekt cykelväder.

Multitasking

Det går mot sommar

19 grader och sol säger min väderapp på telefonen. Aningen varmare på våran vindstilla altan där jag dör i linne. Kanske för att jag har jeans på mig, men ändå.
-

Sunny Boston

Hade en helt awesome dag i Boston idag. Skulle tippa på att det var runt 17-18 grader i solen, så man kunde gå i tröja när det inte blåste.
-
Medans jag väntade på Michaela vid South Station satte jag mig ute på en trappa och blev tydligen både gift och skiljd, på bara några minuter. En 40-årig man i sina sämsta år gjorde mig sällskap och presenterade mig för sin kompis som sin framtida exfru efter att jag tackat nej till en date. Haha, man måste älska USA ibland.
-
När Michaela var framme hoppade vi på tunnelbanan mot Park Street för att käka en glass i Boston Common. Första glassen i år. Sedan gick vi lite längre in i parken och satte oss på gräsmattan där folk spelade football, flög med drakar och bara hängde. Hittade även en kille som haft lite för mycket fritid och byggt ihop ett helt trumset att ha på ryggen som var kopplat till både ben och armar, samtidigt som han spelade gitarr. Jävligt coolt ändå. Ska lägga upp en film imorgon.
-
Gick vidare mot Newbury Street och Zara där jag skulle byta storlek på en tröja som jag köpte igår. Blev stoppade av en sminkförsäljare på gatan och nu för tiden stannar jag tydligen för sådana. När började jag med det? Så helt plötsligt hade han sålt på mig både det ena och andra, men tack och lov blev jag bara $20 fattigare. Verkade vara bra grejer, men det blir väl upp till bevis den dagen jag orkar sminka mig.
-
Innan solen hade sagt sitt för dagen gick vi och köpte sushi, mötte upp Flow från training school och satte oss på en bänk och käkade. Jag dör vad gott det var. Sedan var det dags att dra sig hemåt och det var då fan på håret att jag hann med tåget. Ni skulle sett min rush från tunnelbanan alltså. Hade jag missat det hade jag fått vänta i 2 timmar. Bra tågschema.
-
Hemma väntade två pizza slicear och Scoby Doo med mina värdbarn på mig. Det blir helt fel när dom har andra röster här än i Sverige. Nu ska jag lägga mig och dö under täcket för jag är så trött att jag avlider. Imorgon är det jobb igen och efteråt kommer antagligen Klaudia hit.
-
image description
Michaela, jag och glassarna
-
image description
Boston Common
-
image description
Killen som tog saken i egna händer när ingen ville skapa band
-
image description
Boston Common
-
image description
-
image description
Perfekt att hänga upp och ner i ett träd när man käkar ett äpple som är lika stort som en själv

March 11

Sitter på tåget påväg till Boston nu. Ska träffa en tjej som heter Michaela och kanske en kille som var på training school samtidigt som mig. Förhoppningsvis ska vi ta oss bort till Harvard Square och titta runt lite där. Känns som att jag bara sett shoppingsidan av Boston hittills. Älskar att dom har Wifi på tågen, eftersom mitt internet är apsegt.
-
Igår tog jag bilen till Linda och plockade upp Emma på vägen. Körde fel så många gånger att Emma tillslut ringde och frågade om det hade hänt något, haha. Ibland ska man leva lite farligt och trotsa GPSen.
-
Från Linda tog vi tunnelbanan in till Boston och drack kaffe på Starbucks. Efter ett tag mötte vi upp Mikaela och Nicole också. Shoppade för resten av månaden, så nu är jag pank igen. Kul. På kvällen tog vi Mikaelas bil till en restaurang och käkade. Sedan sa vi hejdå till henne och åkte hem till Linda. Stannade där några timmar innan jag tog bilen hem.

-

Emma och Linda på Newbury Street

 

March 9

Blev tutad på två gånger idag och fick fingret en. WEHO. Fick första tuten när en bil försökte köra om mig på vänster sida när jag svängde till vänster och var halvvägs över. Alltså..? Tut nummer två fick jag när bilen bakom tyckte jag körde för långsamt. Där ser du mamma, jag kör inte alltid för fort. Fingret kom upp när en bil som skulle köra på highwayen tyckte att jag skulle gå upp i rök för att han skulle kunna köra på. Se dig för och läs på skyltarna istället. Då vet du att du ska lämna företräde för mig när jag har bilar åt alla håll och inte kan flytta på mig.
-
Köpte nya lakan till min säng tidigare och bäddade precis klart. Har letat lite väl löjligt mycket efter något fint. Åkte förbi butiken i ghetto-Brockton, som min värdpappa tipsade om, för att kolla vad dom hade. Hittade ingenting. Åkte förbi en annan butik på vägen som hette Bedding-någonting, så jag svängde in där med. I detta landet bäddar man inte som normala människor, utan man använder sig av sådana där lakan man trär om madrassen, sedan har man ännu ett till lakan ovanpå det som används som täcke och ovanpå det kommer det riktiga täcket. Därför är det ASSVÅRT att hitta ett set med påslakan och örngott. Finns mest bara set med lakanen och två örngott.
-
När jag letat runt tillräckligt länge i butiken för att inse att jag inte hittade några grabbade jag tag i en som jobbade där. Hon var astrevlig, och inte sådär "hi, how are you? (I'm asking even though I don't care)"-låtsastrevlig. Visade mig hela affären och på datorn där det fanns massa mer som man kunde beställa. Sedan predikade hon om att jag skulle vara försiktig i det här landet, berättade att hon alltid har velat åka till Sverige och sa att jag var lik hennes dotter, fast mer lik hennes dotter än var hennes dotter var. Behövde jag en mamma att prata med var det bara att svänga förbi där. Haha, hur mysko låter inte det nu då. Men det var faktiskt inte så konstigt i sammanhanget.
-
Efter min lilla tur borta i Brockton åkte jag vidare till IKEA för att kolla på påslakan en sista gång. Det enda fina var såklart slut i den sizen min säng har. Vidare till Target för att lämna tillbaka två kuddar och när jag väl var där kollade jag på deras sängkläder också. Åkte där ifrån med ett set lakan+lakan+örngott+örngott i lila och påslakan+örngott i vitt. Det blev ganska bra ändå. Skönt att det är gjort, så jag inte gör det till ett livsprojekt.
-
På vägen till Rachels skola svängde jag förbi ett Starbucks som jag upptäckte för bara några dagar sedan. Det var jättemycket finare och större än det andra som ligger nära. Måste ha kört förbi detta minst 10 gånger, men jag har tydligen inget vidvinkelseende när allt är nytt. Man upptäcker nya grejer hela tiden.
-
När det blev eftermiddag hoppade vi in i bilen allihopa för att åka till Bens fotbollsmatch i Bridgewater. Lät ungarna spela på min iphone hela vägen och lagom till att vi kommer dit dör mitt batteri. Perfekt när jag är 40 minuter från min laddare och ska träffa folk på kvällen. Bara att köra tillbaka. För att sedan köra tillbaka igen, då restaurangen vi skulle fira Rachel på också låg i Bridgewater.
-
Åkte från restaurangen någon gång runt 8 och träffade Amanda i Braintree. Sörjde att vågen börjat gå åt fel håll med att käka en cheesecake. Hade varit gött med lite träningsmotivation här borta. Då kunde jag käkat cheesecakes varje dag.
-
Imorgon ska jag till Boston och sedan hem till Linda för att laga middag. Om jag förstått det hela rätt.
-
image description
Nya sängen
-
image description
Nya soffan
-
image description
Nya favoritplatsen

March 8

Idag var det inte långt ifrån sommarväder. Blev så varmt som 21 grader och nu mitt i natten är det fortfarande 16. Gick runt i tunna strumpbyxor och tröja hela dagen. Mina ungar hade shorts. Tyvärr ska det bli kallare i helgen igen, men förhoppningsvis blir det varmt nästa vecka igen.
-
Rachel hade sin långa dag i skolan idag, vilket betydde 5,5 timmar ledigt för min del. Jag och Julie lyckades dessvärre prickade in att åka till IKEA just idag när det var så fint väder. Så jag spenderade större delen av dagen inomhus. Kul va? Tanken var att mitt rum skulle få sig en omgång, men jag hittade inte vad jag ville ha. Så efter jag kört hem Julie åkte jag vidare till Target för att se om dom hade något. Nej. Åkte vidare till nästa Target, då dom inte har exakt samma sortiment. Men nej, ingenting där heller. Så imorgon ska jag åka till ytterligare ett ställe som min värdpappa tipsade om.
-
Har precis slagit in sista paketet till Rachels födelsedag. Min värdmamma åkte till Karibien inatt så hon bad mig slå in några som hon inte hann med. Tur att jag är pro efter att ha jobbat på Butterick's i nästan 2 år. Rachel har verkligen längtat ihjäl sig efter den här dagen. Minsta lilla låda hon hittar ståendes någonstans tror hon är en present till henne. En HDMI-kabel låg det i en av lådorna idag. Till TVn hon inte har.
-
Efter jobbet ska vi ut och äta födelsedagsmiddag på någon restaurang som tydligen är ashäftig. Enligt mina kiddos. Sedan ska jag träffa en tjej som heter Amanda och kanske gå på bio med två till, beroende på hur lång tid middagen tar.
-

Jag och min ansiktslösa kiddo i väntan på Bens skolbuss

March 7

Idag hade Rachel costume day i skolan, vilket betydde att hon fick klä ut sig i maskeradkläder. Hon drog på sig en jättefin Alice I Underlandet-klänning med matchande skor och diadem, men så var skorna för små. Istället för att bara ta ett par andra skor så var hon såklart tvungen att byta hela outfiten. Så av med den klänningen och på med en Tinkerbell-klänning som inte alls var lika fin. Alice-hårbandet skulle hon fortfarande ha kvar och ett par silvriga skor på det. Sedan var hon nöjd. Hela dagen. Har aldrig sett henne på så bra humör som idag.
-
När hon kom hem från skolan var det straight to bed för ett nap som gällde, då hennes älskade vän Ellie skulle komma över. Hon är 4 år äldre och Rachel älskar henne lika mycket som hon älskar hunden sa hon idag. Förra veckan berättade hon för mig att dom ska gifta sig, eftersom det är tillåtet i Massachusetts. Ellies bror är bästa vän med Ben, så dom kom hem med skolbussen tillsammans lite senare. Firade Rachels födelsedag, igen, med att käka cupcakes på gräsmattan och så fick hon öppna 3 paket som hon sparat från kalaset. Hennes riktiga födelsedag är på fredag, så då får hon ännu fler paket. Snacka om firad unge.
-
Middagen idag var den första vettiga vi haft sedan jag kom hit. I vanliga fall är det utan tvekan den värsta måltiden på dagen. Alla är trötta och båda två stänger av öronen. Leka med maten tills man får 3 demerits brukar vara underhållande också. Men idag var dom så skötsamma så. Tror jag har vädret att tacka för det. Rachel kläckte till och med ur sig "I love you, Alex". Söt eller?
-

Jag och min bästisss
-
image description
Hur awesome väder? Första dagen i år som jag inte frös när jag gick ut
-
image description
Cupcakesen

Hej från altanen

image description
-
Nu har äntligen våren kommit till den norra delen av landet också. Inte ett moln på himlen och så varmt att till och med jag skippade jackan när jag hämtade i skolan. Hoppas den är här för att stanna.

Vi hade iallafall tur med vädret

Snacka om kaotisk dag. Ena ungen testade sina gränser lite väl mycket igår, vilket betydde ingen screen time idag. Lägligt till andra ungens karate, då iprincip enda underhållningen är att spela på Ipaden. Livet var så gott som över imorse när han kom på det.
-
Hämtade upp Rachel och hennes två vänner när dom slutade preschool för att köra till gymnastiken. Fyllde man år i mars fick man en present. Rach och ena kompisen fyller år denna månaden, men inte den andra. Så present till två av tre. Kaos igen.
-
Både jag och alla tre ungar överlevde hela vägen i båt-minivanen. Alltid lika spännande att köra den. Väl hemma underhöll dom sig med ansiktsmålning medans jag plockade ur diskmaskinen. Har aldrig sett så söta barn innan. Den ena målade sina ögonbryn blåa och den andra målade sitt ansikte helt rött. Höll på att glömma av Bens skolbuss, men kom ihåg i sista sekund. Min hjärna är fortfarande ofunktionell här, så jag glömmer allt jag inte skriver ner. Too much things going on.
-
Helt plötsligt var klockan 20 minuter innan karaten börjar, vilket ingen av oss hade haft en tanke på. Den som lyckas skynda på barn ska ha ett nobelpris. Endast 3 minuter för sent hade jag iallafall fått in alla kiddos i bilen, ändå rätt nöjd med mig själv.
-
Fick pengar av min värdmamma till pizza som vi skulle käka mellan karaten och fotbollen. Alltså, förstår ni nu hur många sporter amerikanska barn går i? ALLA sporter. Glömde såklart beställa maten i tid, så vi fick vänta i 25 minuter innan den kom ut. Skynda på barn att äta mat är nobelprisvärt det med. Blev lite pizza över, så jag packade ner den i en kartong. Kartongen glömde jag på bordet i restaurangen. Iväg till fotbollen med älskade GPSen som sa att hallen låg i skogen. Tur att Ben funkar som en GPS ska göra. Väl där mötte jag min värdmamma och så bytte vi bilar. Fick köra min värdpappas BMW hem. Första gången i en sådan. Kände mig lite, lite tuff. Gav igen för alla gånger jag blivit bländad av folks helljus, då jag verkligen inte hittade vart man stängde av det.
-
image description
Pölen från bilfönstret, därav blänket. På torsdag ska det bli 18 grader

Confusion

Tänkte dela med mig av den sköna ångesten jag fick ikväll. När man au pairar ett år måste man plugga ihop 6 credits, vilket om jag minns rätt motsvarar någonstans runt 72 timmar. Jag kom hit lagom till att alla vårens kurser startade, så det var inte ens ett alternativ att börja då. Nu tror jag att det snart börjar bli dags att anmäla sig till höstens kurser och helt plötsligt fick jag en sådan sjuk beslutsångest. Engelskakursen som jag tänkt ta på Harvard kostar nästan 7000 svenska kronor, vilket känns fett mycket för bara 11 veckor. Dessutom blir man tydligen dränkt i läxor och jag måste gå i skolan 4 timmar varje lördagsmorgon. = Inget liv på 3 månader.
-
Idag fick jag höra att man kan sitta med gratis på vissa kurser, utan att behöva göra minsta lilla läxa och ändå få sina credits. Enda grejen är att man inte är inskriven på skolan, så man får inga betyg utan bara ett intyg på att man varit där. Vilket faktiskt kan vara guld värt i Sverige eftersom man ändå inte kan räkna om creditsen till högskolepoäng. Dock verkar man inte kunna ta någon kurs som använder sig utav böcker om man bara vill sitta med, vilket betyder att engelskan går bort. Så, nästan 7000 spänn och ett berg med läxor eller gratis och inga läxor? Det är frågan.
-
Harvard University

Allt är stort i USA

...speciellt vattenflaskorna.
-

image description

Helgen

Igår morse väcktes jag av 4 skrikande ungar som sprang runt utanför mitt rum. Härlig känsla det där. Verkligen. Ben och Rachels kusiner var här för kalaset. Tog mig upp ur sängen, käkade IKEA-knäckemackor till frukost och slog in lite paket som jag inte orkat göra tidigare.
-
Födelsekalaset var i en simhall lite mindre än en halvtimma här ifrån. Tog mig tre highwayar att komma dit. Så roligt här, man kör av ena motorvägen och direkt på andra, för att köra av den och på en tredje. Var över 20 ungar på kalaset och Rachel sprang runt med världens största smile hela eftermiddagen.
-
När kalaset var slut tog jag bilen till tunnelbanan i Braintree för att hinna in till Boston innan klockan 8. Kostade bara $8 att parkera över natten, så det kändes mer värt än att åka hem och vänta på tåget i två timmar och dessutom komma alldeles för sent till middagen.
-
Blev sjukt nöjd när jag hittade till parkeringshuset på första försöket, men visst skulle jag få mig ett äventyr även denna gång. Har aldrig någonsin varit så snurrig som jag är i det här landet. Kör fram till bommen man måste passera för att komma in i parkeringshuset och upptäcker att någon glömt sin biljett i automaten. Nice tänker jag och tar den, men självklart är det bara betalt för att stå där över dagen så jag tar upp en sedel och försöker trycka in den. Men nej, omöjligt. Så jag backar ut och kör runt för att se om jag kan komma in från ett annat håll, men hittar bara bussparkering och drop off. Alltså va? Fortsätter köra och hittar ett litet bås med en gubbe i och en bom framför. "Exit only" står det där såklart. Hoppar ur bilen och ber om hjälp. Han säger åt mig att köra tillbaka till där jag försökte komma in första gången. Så tillbaks till gå igen, med lite mer uppmärksamhet.
-
Även denna gången tycks någon ha glömt sin biljett i automaten. Lite för bra för att vara sant? Rycker ut biljetten och bommen öppnar sig. Precis som den gjorde första gången, när jag inte tittade. In och parkera på smalaste jävla platsen. Låset på min bakdörr är nämligen sönder, så jag försökte ställa den så nära gubben i båset som möjligt. Någon kanske får för sig att festa loss på lite bilar under natten liksom. Fram till luckan igen för att betala, men lyckas idiotförklara mig igen, då man självklart inte betalar förrän man åker där ifrån. Går iväg till vad jag tror är stationen, men icke. Så tillbaka till gubben i luckan IGEN för att fråga om vägen ytterligare en gång. Väl inne på stationen hittar jag iallafall tåget och där var det slut på snurr.
-
Mötte upp Mikaela och Nicole och åkte tillsammans med dom till Cheesecake Factory där några av dom andra tjejerna väntade på oss. Fick bord direkt och även denna gången lyckades vi beställa in drinkar. Himla svårt det var då. Bordet fylldes på allt efter som och tillslut var vi 15 svenskar där tror jag. Askul att det bor så många runt omkring.
-
Efter middagen åkte jag, Mikaela och Nicole vidare till en hemmafest, som visade sig vara astråkig. Gick där ifrån redan efter 20 minuter och en och en halv timma senare var vi hemma hos Mikaela i Newburyport. Hon är en mästare på att inte lyssna på sin GPS ska ni veta.
-
Imorse sprang tiden iväg fort som attan. Hann bara med en liten liten rundtur påväg till tåget, så jag får väl åka dit snart igen. Tillskillnad från mig så bor Mickan i något som är värt att kalla stad, så det kan ju vara värt att ta sig en titt på någon gång.
-
Nu kom jag precis upp till mitt rum efter att ha kollat på ett avsnitt av Glee med min värdmamma. Hon är lite besatt av det programmet. Kändes passsande att öppna min pepsiflaska idag som hon köpte till mig första veckan. Yep, mamma och pappa. Jag höll mig så länge att Jess sa "I'm surprised you haven't finished that yet". The end.
-
image description
Så mycket paket brukar jag också få
-
image description
-
image description
Jag och Emma på Cheesecake Factory
-
image description
Nathalie, Erika och Monika
-
image description
Nicole, jag och Mikaela på hemmafesten. Ser ni hur långt mitt hår har blivit eller? Vattnet här är muterat

Nighty night

Har precis dykt ner i Mikaelas säng efter en middag i Boston. Klockan börjar närma sig 3 här, så vi ska sova nu.
-

March 2

Idag fick jag sluta 1,5 timma tidigare än vanligt, eftersom min värdpappa tog ungarna direkt efter karaten. Terroriserade Marinas telefon tills hon svarade, men hon valde att sova framför att träffa mig. Asshole är du. Så jag åkte till Target i Stoughton för att kolla om dom hade en docka jag letat efter till Rachels födelsedag. Och JA, där fanns den! Så nästa vecka ska hon få en jättebarbie vid namn Elsa From Sweden. Hittade även svarta strumpbyxor som jag letat efter överallt sedan jag kom hit. I hela Boston, men nä. Nowhere to be found. Tills nu då.
-
Har precis återhämtat mig efter 2 minuter av ren smärta. Behövde något att roa mig med under kvällen, så jag köpte med mig en tandblekning hem också. Dum idé. Trycker in bettskenan i munnen och efter 3 sekunder måste jag kasta mig över handfatet med tårar som sprutar åt alla håll och kanter. Vem gör en tandblekning som bränner sönder hela munnen?!! Det undrar jag. Tryckte in den igen och led i två minuter, sedan gick det inte mer. Kommer inte kunna äta på en vecka.
-
Imorgon har Rachel sitt födelsedagskalas i en simhall här i närheten. Ska bli askul, men självklart krockar det med mitt tåg till Boston. Ska käka middag med massa svenskar på kvällen och mina tåg går ju inte oftare än varannan timma. Känns dumt att gå tidigare från kalaset som bara är två timmar, men det är tråkigt att komma försent också. Tough decision. Efter middagen ska jag hem till Mikaela på sleepover. Ska bli ooooerhört spännande att utforska den norra delen av Massachusetts.
-
image description
Dödens tandblekning

Bättre sent än aldrig

image description
-
Käkade en semla på IKEA idag. Tyckte det var på tiden, då jag aldrig åt någon på semmeldagen. Clara köpte upp mer eller mindre hela affären, men jag lyckades komma hem med alla pengar i behåll. Tråkig man kan vara liksom. Tittade ut lite saker, men ska vänta och fråga om jag behöver betala själv eller inte om jag vill köpa grejer till badrummet osv. Lite mat följde dock med hem, så nu jäklar ska det käkas köttbullar i det här huset. Hittade även en påse med någon form av laktits. Hoppas hoppas hoppas dom är goda. Kan vara en lifesaver när mina djungelvrål är slut.

Time flies

image description
-
Jag hade inte blivit ett dugg förvånad om jag vaknade upp imorgon och det visade sig att jag redan hade varit här i ett år. Igår hade jag varit här en månad och imorgon är det fredag igen. Vart tar tiden vägen? Känns som jag kom hit förra veckan.
-
Haft världens slappaste jobbdag idag. Efter att jag skjutsat Rachel till skolan kom Julie hit och så åkte vi vidare till Target. Fikade på Starbucks innan jag drog med henne in för att hitta presenter till min kiddo. Slutade med att jag kom ut med en sak till ungen och fyra till mig. Kommer spara jättemycket pengar här.
-
Rach hade lång dag i skolan idag, så jag hann hem och äta lunch innan jag skulle hämta för att köra till hennes playdate. Jävlar i min låda vilket fint hus hennes vän bodde i. Det visste dom om också, såklart. Åkte hem och gled runt själv någon timma innan jag gick ut och mötte Ben vid skolbussen. Gav honom hans älskade peanutbutter and jelly-macka och sedan plockade vi upp Rach igen för att åka till karaten. Kom hem, kastade in lite mat i micron. Åt. Slut på jobbdagen.
-
Imorgon ska jag till IKEA och träffa två svenska tjejer, varav en göteborgare. WEHO. Blir alltid så chockad när jag träffar nya människor här och inte är beredd på dialekten. Ska bli gött att lyssna på lite riktig svenska, haha.

Jordens undergång

USA spelar då säkerligen i en liga för sig. Blev inget Starbucks idag för min del. Det ligger nämligen 2 centimeter snö på gatorna. Inatt ska det snöa 6 inches, vilket är ungefär 15 cm, och hela världen går under. Så galet att det är 50% chans att skolorna är stängda imorgon. Haha, kan man göra annat än att skratta? I protest ska jag sitta framför brasan hela kvällen och låtsas att det är sommar.
-
image description
RSS 2.0