Since Last Time

Här får ni en väldigt snabb snabbgenomgång om vad jag sysslat med senaste tiden. Det stör er och det stör mig att bilderna blev i olika storlek, men inte så mycket att göra åt då klockan är sent. 
 
 
I början av september månad tog jag mitt sista dopp i ponden, precis utanför vårt område. Hittade en sköldpadda som var i samma storlek som min tumme. Visste inte att de kunde vara så små?
 
 
 
Min värdmamma bjöd med mig till en "The Hunger Games"-fest som hennes väninna anordnat. Aldrig varit med om något så seriöst och välförberett innan. Men shit vad kul det är när folk anstränger sig. Fick även sett filmen en andra gång. 
 
 
Rachel började kindergarten! Min lilla fyraåring är helt plötsligt fem och går i skolan. Va?
 
 
Var på svensk kräftskiva där det bjöds på allt annat än kräftor! Ahlgrens-bilarna och kokosbollarna försvann ner i min jublande mage rätt fort kan jag säga.
 
 
 
Radiokanalen Mix 104 anordnade en gratiskonsert inne i Boston, där jag bänkade mig med mina vänner och fick lyssna på Andy Grammer, Train och Gavin Degraw.
 
 
Träffade nya människor över grattiskaffe på starbucks. 
 
 
 
 
Firade Freddys 19 årsdag tillsammans med Linda och Marie, samtidigt som jag smällde i min min första hummer någonsin och sög i mig heliumballonger.
 
 
 
 
Var på en så kallad Disco Cruise i Boston Harbour med ett hundratal andra au pairer. Efteråt bjöds det på efterfest med en helt okej utsikt. 
 
 
Har hängt en jäkla massa med min nyfunna tyska vän Lilly.
 
 
 
Och sist men inte minst har jag varit på mexikanar/colombian-house party tillsammans med Lilly, Ola och deras vänner. 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0