Parade

Imorse plockade jag upp Julie på vägen till tunnelbanan för att sedan åka vidare till St. Patricks Day-paraden. Precis som resten av Massachusetts. Parkeringshuset var fullt, så vi fick åka runt en evighet innan en bil äntligen lämnade plats för oss. Sedan fick Julie smita igenom tågspärren eftersom hon inte hade några pengar på sitt tågkort, och kön för att fylla på var minst 20 minuter lång. När tåget kom fick vi trycka oss in då det redan var fullt, för att sedan fastna i en kö 4 hållplatser från Broadway, där paraden började. Var femte minut fick man höra "the crowd is overwhelming" i högtalarna. Slutade med att tåget inte gick närmare än två hållplatser bort från dit vi skulle. Bara att ta en halvtimmas promenad, när paraden redan börjat. Tackar gudarna för att min telefon har GPS.
-
Kom aldrig bort till Broadway utan stod någonstans i mitten av slutet. Var för mycket folk och dessutom slingrade sig paraden som en orm genom stan, så vi hade säkert missat den om vi hade gått vidare. Såhär i efterhand hade det väl inte gjort så mycket, för det var något av det tråkigaste jag varit med om. Hästarna var det enda roliga. Och killen som satt bredvid oss förstås. Folk snodde smartassets öl hela tiden och han kunde inte begripa hur. Tror absolut inte det var för att du ställde muggen bakom ryggen.
-
Efter halva paraden gick vi där ifrån. Såklart låg tunnelbanestationen inte närmare än 20 minuter bort och den var knökfull. Kö för att komma in till och med. Åkte vidare till Park Street och käkade baugette på gräsmattan i Boston Common. Var 23 grader enda fram till klockan 7 på kvällen, när solen gick ner. Är det verkligen mars? Har haft varmare här än i Kalifornien i flera dagar nu. Inte för att det lär hålla i sig så länge, men det är ju kul så länge det varar. Bara för att jag skrev det får vi väl snö imorgon.
-
-
image description
-
image description
-
image description
-
-
image description
-
image description


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0